• https://tr-tr.facebook.com/prokomtek.komunikasyon
  • https://twitter.com/@prokomtek

Anasayfa


     DFB B12 Fiber Sonlandırma Kutusu

   
Ürün Kodu : DFB B12
Üretici : DİVİSİ
 Sipariş        Detaylar
 
 
Detaylar
DFB B12 Fiber Sonlandırma Kutusu • Yüksek Kaliteli Malzeme • Pratik Kullanıma İmkan Veren Tasarım • Efektif Fonksiyon ve Estetik Görünüm
Uygulama Alanı Divisi DFB B12 Fiber Sonlandırma Kutusu, fiber ucunun sabitlenmesinde ve fiber pigtail'inin bölünmesinde kullanılır; ek ve uçları koruyarak dağıtımında kolaylık sağlar. Telekom ve ağ ekipmanları alanında kullanılır.
Özellikler Divisi DFB B12'nin yapısı yaratıcı biçimde alt ve üst olarak iki bölüm şeklinde tasarlanmıştır. Uygulanması ve yüklemesi kolaydır. Sabitleme somunlarının bir tanesi gevşetilerek gövde kolayca açılabilir ve böylece fiber kablo ve pigtail'in tek tarafta giriş ve çıkışına imkan verir.
DFB B12 yüksek dayanıklılığa sahip polikarbonat plastik materyalden üretilmiştir. ve bu sayede mekanik darbelere karşı dayanıklı ve uzun ömürlüdür. Slide-In-Lock(Kaydır ve kilitle), fonksiyonu ve 90°açılabilen fiber optik ek kaset, yükleme ve kurulumlarda kolaylık sağlar. Elastik materyal pigtail'in sabitlenmesinde kullanışlıdır.Pigtail'in dağıtımının kesinleşmediğidurumlarda boşta kalan uçları sabitlemek mümkündür.İhtiyaç duyulan herhangi bir anda, adaptör bağlanmasına gerek kalmadan, konnektör kutunun dışına takılarak sonlandırma sağlanabilir. Adaptör paneli kurulumda kolaylık sağlar. İç saklama alanı sayesinde fiber ve fiber pigtaillerin sorunsuz olarak tutulmasına olanak verir.
Temel Bilgiler
DFB B12, iki adet porta sahiptir; her port bir adet fiber kabloyu tutabilir. Uygulama esnasında kullanıma uygun portu seçmeniz gerekir. DFB B12 kutusundan, kurulum ekipmanları olan yalıtım bandı, naylon ip, adresleme etiketi ve sabitleyici ile birlikte çıkar. Opsiyonel aksesuar olarak adaptör paneli, adaptör, pigtail ve patchcord sunulur.
 
 
Sipariş Talep Formu
İsim
Sipariş Miktarı
E-Mail
Telefon
İl
Adres
Kargo Tercihi
Mesaj
 
 
 
   Sipariş sözleşmesinin tamamını okuduğumu ve anladığımı beyan ederim.